Nadal 2020

13. El llenyataire

Oberammergau. Baviera. Alemania

Tornem a Baviera ( Alemania ) , concretament al districte de Garmisch-Partenkiirchen, població que es va donar a conèixer gràcies al concurs de salts d’esquí de cada 1 de Gener. En aquest districte hi ha un poble de conte. Oberammergau. Aquest poble és conegut pels seus talladors de fusta, artesans experts des de l’època medieval i fins als nostres dies. També és conegut per la seva representació de la Passió, esdeveniment que es porta a terme cada deu anys.

Oberammergau. Baviera. Alemania.

Passejant per les cases de contes de fada que hi ha al poble ( podeu coneixer la casa de la Caputxeta o la de Hansel i Grettel, per exemple ) , hi vam trobar aquest llenyataire que ara forma part del nostre pessebre.

La casa de la Caputxeta Vermella

Cuidem-nos molt tots. Amb escalfor.

Deia Hermann Hesse: “Schönheit macht nicht den glücklich, der sie besitzt, sondern den, der sie bewundern oder anbeten kann kann.” “La Bellesa no fa feliç a qui la poseeix , sino a qui pot estimar-la.”

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: