Blog

Llegint i cantant

El calendari d’advent ja el tinc a punt. Avui li donaré a el meu nebot . El conte també és a punt però encara no sé quan li donaré. Després el podré publicar aqui.

Ara toca pensar en la Marató de Tv3. Aquest any l’Ester i jo ens hem tornat a presentar com a voluntàries per a l’atenció telefònica el dia de la Marató, però ens acaben de notificar que han decidit anul.lar les seus telefòniques. Tots els donatius seran per internet. Així que enguany la nostra col.laboració no serà necessària en aquest àmbit.

El que si que farem, segurament, serà buscar altres maneres de col.laborar. La meva cunyada, que és una tot terreny, organitza cada any una cantada de nadales i els beneficis obtinguts van per la Marató. L’any passat em va convèncer per participar-hi i aquest any no serà menys. Això si, haurà de ser una cantada via videoconferència o quelcom similar. A veure com va.

Mentrestant, al meu Kindle ja hi tinc “La loca de la casa ” de Rosa Montero. Vaig fer bé d’escoltar la recomanació. És un autèntic plaer llegir aquest llibre.

El tinc al Kindle perquè a la llibreria no el vaig trobar, però no en vaig sortir amb les mans buides. Vaig tenir a les meves mans uns quants llibres sense saber per quin decidir-me. Finalment em vaig quedar amb l’última novel.la de Sandra Barneda “Un océano para llegar a ti”.

Si, ho sé, és una periodista que escriu i, si, ho sé, ha sigut finalista del premi planeta i és fàcil pensar que si no hagués estat per això segurament no m’hi hauria fixat. Mmmmm…. el que passa és que he llegit tots els seus anteriors llibres i m’agrada com escriu. A més, no sóc gaire fan dels premis Planeta. Així que, molt em temo que aquest llibre hauria anat a parar a les meves mans amb premi o sense, amb figura televisiva o sense al darrera. Tinc ganes de llegir-lo quan acabi amb l’actual.

Cuidem-nos molt tots. Llegint i cantant 😁

Diu Rosa Montero a “La loca de la casa” : “Per ser, ens hem de narrar, i en aquest conte de nosaltres mateixos hi ha molt de conte: ens mentim, ens imaginem, ens enganyem”.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: