conte

Les aventures d’en Jan i la Trufa ( II )

La missió és a punt de començar i m’he d’afanyar a preparar totes les coses. La més important ja està a punt: el coet.

Des de la terrassa de casa es veu la plataforma des d’on s’enlairarà. Els de la tele ho ensenyen tot el dia. Diuen que anirà a la lluna la setmana que ve. Com que em dic Jan que jo també hi aniré i la Trufa, la meva preciosa gossa, m’acompanyarà.

Cada tarda, quan torno de l’escola, la mare em dóna el berenar i m’afanyo a fer els deures. Després tinc temps de jugar i ja fa tres dies que la Trufa i jo ens tanquem al taller per preparar la missió. La bicicleta ja està preparada.

Ja ho sé que aniré a la lluna amb un coet, però fins al coet hi arribaré amb la bicicleta. A la cistella hi he posat un coixí per la Trufa. El primer dia vaig arreglar el maleter de la bici, que estava una mica trencat.

A l’estanteria del costat de la porta del taller hi ha capses de sabates velles. Els cordons de les botes de muntanya del pare em serveixen per lligar el maleter a la bicicleta. La Trufa m’ajudava amb les seves dents.

Ella és la vigilant de la missió. No deixa que ningú s’acosti al nostre amagatall dins el taller!

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Un comentari

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: