confinament,  Confinament segona etapa

46. Agendes i estones

Portem setmanes sense sortir de casa i tots, d’una manera o altra, tenim l’agenda força plena.

Cada diumenge a les sis de la tarda toca la reunió multifamilia i cada setmana amb un repte diferent: jocs de magia, acudits, endevinalles… el que sigui per passar una estona agradable entre tots.

De tant en tant, trobada amb amigues per fer el cafè virtual. Alguna vegada trobada amb amics per fer scape room virtual. També tots els diumenges, conferències virtuals via youtube que després debatim amb unes amigues. Algun dia, cita per veure circ o escoltar algun concert.

També hi ha els compromisos no virtuals que són els que ens agendem a nivell personal per posar ordre i equilibri a les nostres vides. Horari de treball pels que treballem des de casa, horaris per anar a comprar, estones per cuinar , estones per netejar. Per descomptat també estones per sortir al pati i estones per llegir. Ara també, ens agendem estones per sortir a passejar.

Seguim aprenent.

46 dies de confinament

Diu Joël Dicker: ” Hem perdut aquella costum d’estar amb un llibre, de portar un llibre a la butxaca per els moments d’espera. I és una pena, perquè hi ha gent que està pagat un gran preu per no llegir. “

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: