Desescalada

83. En banyetes

En Banyetes

En Banyetes és el xaiet de la Magda. Quan ens va passar la foto per whatsapp vaig pensar que es convertiria en un dels personatges dels Pastorets que fa temps vaig començar a escriure. Tinc els pastors, tinc dimonis… però m’hi faltava un Banyetes com aquest.

Ara hauré de pensar quin paper tindrà dins de la funció. Què li pot passar a en Banyetes? Té nom de dimoni entremailat però fa cara de bon jan. Serà bo? Els pastorets el cuidaran bé? En Banyetes serà dolent i els hi mossegarà les robes? S’escaparà del ramat del pessebre?

Ben mirat, els meus Pastorets encara no tenen títol, i tinc encara escenes pendents d’acabar i altres pendents fins i tot de començar. Segur que encara falta que apareguin més personatges. Qui sap si passejant per aquest món blogger en trobaré algun que s’hi afegirà.

Aquesta és una de les coses que m’agraden quan escric, que mai sé com acabaran les histories ni què hi passarà pel mig.

Potser quan torni el fred l’hivern que ve, ja tindré els Pastorets acabats. Després estaria bé trobar algú que els vulgui representar 🙂

83 dies desescalant. Ja falta menys. Cuidem-nos

Diu en Lluquet: ” Bon dia! Ja veieu: els xais estan
esverats. Molt em sembla que hi deu haver
algun llangardaix de cua vermella a la
vora.”

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: