conte

Les aventures d’en Jan i la Trufa ( VIII )

Sense saber com ni perquè hem anat a caure sobre un núvol. Ara ja no donem moltes voltes ni estem caient. Només flotem. El núvol és molt i molt i molt gran. Tinc ganes de sortir i saber si els núvols són dolços i tous com me’ls he imaginat sempre. La Trufa està emocionada i mou molt la cua.

Sobre el núvol només hi som nosaltres dos. Després de sortir del cuet, aquest ha caigut del núvol! Tinc a la gossa ben agafada al coll i lligada a la motxilla perquè tinc por que s’escoli per dins del núvol també. No em vull quedar sol.

El núvol és molt millor del que m’imaginava. És molt flonjo, com un matalàs. Es pot saltar també. Que divertit! M’encanta saltar sobre els núvols.

Però… com ho faré per tornar a casa?

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: