confinament,  Cullerades del Confinament

16. Buenas!

Cullerades del confinament

Vet aquí que un hivern , de fa molt temps, quan els ocells tenien dents, en el nostre petit Regne hi havia molt rebombori. S’estaven reconstruint tots els edificis, carreteres, ponts i jardins. Els habitants col·laboraven en totes les tasques necessàries. Tots els princeps, princeses, doncelles i cavallers feien de paletes, enginyers, jardiners, cuiners, gestors i tot el que fes falta.

Hi havia tal enrenou que va ser necessari cridar a l’Arquitecte Reial per tal que posés ordre a tot plegat. Dit i fet, amb temps i paciència va anar encaixant tots els maons i ens va ensenyar a tots a tirar endavant sense mirar enrere ni per agafar impuls.

Un dels homes més generosos que hi ha hagut mai en aquest Regne i en tots el Regnes del món.

“M’enteneu o no el que vull dir? ” Si o no ?

Així de clar us ho dic

Dia 16 de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: