Blog

Si la vida et dóna l’esquena…

… toca-li el cul i balla.

Dissabte passat vam fer la cantada per la Marató. La Gemma, la nostra principal directora del grup, va presentar la cantada amb aquestes paraules:

Cantada marató 2022
Bona tarda a tothom i gràcies per ser aquí i donar suport a la marató.

Aquest any hem preparat una cantada amb cançons que ens han acompanyat durant la pandèmia i les hem posat en ordre segons l’ evolució cronològica de la pandèmia. (…)

Aquest any també és un any especial per altres motius. (…)

Però sobretot us vull parlar de l’ Anna. L’ Anna F. és un membre de la nostra coral. Segur que la majoria la coneixeu perquè és una persona que s’ apunta a totes les activitats del poble i a més és molt creativa i activa. També és membre de la coral desde l’ inici i part del motor d’aquesta coral.
Doncs en aquests moments és troba a l’ hospital en una situació molt delicada. Per això (…) avui sobretot cantem amb tot el cor per l’ Anna i la seva família.

Doncs bé, l’Anna ens va deixar aquella mateixa tarda. El seu cos no va aguantar més però ella no marxarà mai, romandrà sempre entre nosaltres. El seu exemple i la seva lluita són un aprenentatge per tots.

A la Gemma per tota la feina feta, que en aquestes circumstàncies era tot molt més difícil, a tots els components del grup i als músics… moltes gràcies per ser tant valentes i valents.

Val la pena lluitar. Sempre. L’Anna i moltes i molts com ella ens ho han demostrat.

Deia l’Anna: Si la vida et dóna l’esquena toca-li el cul i balla

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: