Blog

Com es torna?

He estat absent durant més de dos anys. De seguida és dit… No m’ha passat res més que la por a la pàgina en blanc ( per resumir-ho d’una manera suau ). Estic bé de salut. Tot està en ordre. No sé com s’explica, només sé que d’un dia per l’altre, sense més ni més, se’m va posar la por al cos i vaig fugir cames ajudeu-me d’aqui. Era una por irracional: no només no podia escriure, sino que tampoc no podia llegir. M’havia d’amagar. No sé si fa falta que n’expliqui més detalls… Sigui el que sigui que pugui dir no té explicació raonable. Al menys per mi.

Em dol. Molt. Creieu-me.

Us he trobat molt a faltar. Mussol , Roser, emetres, shaudin, jlllopart, Jordi, Marc, … companys tots. Com esteu? Si em vull posar al dia per aqui, ja em puc posar les piles! Em pregunto si puc tornar aqui com si res…

De mica en mica aniré incorporant més entrades. De moment ahir a la nit vaig tenir l’empenta de reactivar el blog, treure-li la pols, fer-lo visible de nou perquè ja havia caducat i ara estic aqui, amb el cor que em vol sortir del pit, escrivint aquestes quatre linies amb por, però també amb emoció, amb ganes i amb somriure.

Milions de gràcies per seguir aqui.

Algú em va dir fa poc: “No t’imagines com n’és d’important poder tornar a casa”

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

8 comentaris

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: