Blog

El món per una banda i jo per una altra

Mentre el món està pendent del resultat electoral als Estats Units, o de l’herència del torero, o de la pandèmia de la que ja n’estem tots ben empapats, jo estic inmersa en les meves lectures, amb l ‘objectiu més simple de tots: intentar desconnectar una mica. Només una estona.

Parlant de lectures, estic esperant el dilluns per poder anar a la llibreria a buscar “La loca de la casa” de Rosa Montero, que me l’han recomanat des del porxo, després de llegir “la buena suerte” de la mateixa autora. N’he llegit la ressenya i ja estic expectant. Espero trobar-lo a la llibreria. Si no , sempre em quedarà el kindle.

Mentrestant llegeixo els apunts d’un curs d’antropologia al que m’he apuntat només perquè m’agrada la matèria. Quin plaer poder fer una cosa només perquè ens ve de gust, veritat?

La setmana vinent estaré més entretinguda preparant el calendari d’advent per en Jan. El conte ja està a punt i el meu cap ja pensa en anar enllestint els regals de Nadal per la família. No m’agrada anar a última hora i com que aquest caparró no està mai quiet, no tinc temps d’avorrir-me.

Una altra de les coses que em venia molt de gust fer i acabo de fer: passar per aqui.

Cuidem-nos molt tots. Ànims.

Deia Jose Saramago ” Jo no escric per agradar ni tampoc per desagradar. Escric per desassossegar “

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

%d bloggers like this: