confinament,  Cullerades del Confinament

18. El laboratori més salat

Cullerades del confinament

Vet aquí que una vegada, mentre tots els científics estaven d’allò més concentrats dins el laboratori, de cop i volta les finestres es van obrir de bat a bat. Una forta ventada va empènyer els porticons cap dins fins a topar amb les parets del laboratori.

El més salat de tot l’equip es va aixecar de pressa a tancar-les de nou. És tant alt que pot arribar al pestell de seguretat sense cap problema. Mentre ho feia, li explicava al seu company quelcom que ningú més no entenia.

El seu parlar mallorquí ens és tan divertit d’escoltar com difícil d ‘entendre per a tots els altres. Bé no, per tots no… la nina Maria Bel és la única que l’entén de debó 😋

Mallorquí i salat, el nostre científic d’avui és tan bon professional com company. Un deu.

18 dies de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Cal només cloure els ulls i obrir-los altre cop a la mateixa llum i a la mateixa tarda, i el prodigi el veuràs, llavors, en els ocells i en els arbres i el vent i fins en el silenci. Miquel Martí i Pol.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: