Nadal 2020

9. l’hostatge dels Reis Mags a l’Abadia de Poblet

Poblet

Que la imaginació i la creativitat no faltin mai. Els Reis Mags del nostre pessebre conviuen amb el Pare Noel, amb el caganer i amb tots els personatges que us pogueu imaginar. Com que els Reis venen de molt lluny ( els coneixerem aviat ) i venen en uns camells petits i ben consentits ( també els coneixerem ), quan arriben a casa nostra estan cansats i els allotgem a l’Abadia de Poblet. Què us sembla ?

El Monestir de Poblet va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1991 i és una comunitat viva de monjos cistercencs . Aquesta és la descripció oficial que en fa la Unesco «Situada a Catalunya, aquesta abadia cistercenca, una de les més grans i més completes del món, envolta la seva església, construïda al segle XII. Unida a una residència reial fortificada, guardiana del panteó dels reis de Catalunya i Aragó, impressiona per la seva majestuosa severitat.» 

Monestir de Poblet

Deia Jane Austin “No m’importa caminar, no hi ha distàncies quan hi ha un motiu. “

Cuidem-nos molt tots. Pas a pas.


Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: