Desescalada

Retrobament

En una entrada anterior explicava que la meva neboda m’havia regalat un dibuix pel meu aniversari. Fa més de dos mesos d’això. Com que estàvem en ple confinament, el dibuix me’l va ensenyar en la videoconferència que vam fer i li vaig demanar que me’l guardés fins el dia que ens poguéssim veure i me’l pogués donar.

Aquest dia va arribar. Ahir vaig poder-la visitar i em va donar el dibuix i també un altre regalet.

El millor de tot és que ens vam veure. La Carla i en Marco es fan grans molt de pressa. Estan preciosos. Vam estar junts molt poca estona. Fou una visita ràpida que ens va deixar amb ganes de compartir més temps.

Avui també he vist en Jan després de molts dies i estàvem contents de veure’ns tots dos.

També la Júlia m’ha dit que li ha anat molt bé l’exàmen d’anglès.

Tots contents. Què més volem?

Salut. Cuidem-nos. Poc a poc.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: