confinament,  Cullerades del Confinament

41. Des de la sala del Tron

Cullerades del confinament

Des que es va iniciar el confinament i, per tant el teletreball, de manera casual vam iniciar un cicle de contes, reflexions, comentaris, modestes “cullerades”, o com volguem definir-ho, amb la idea d’oferir un petit homenatge a tots i cada un dels companys de la nostra empresa, per animar-nos i fer-nos companyia en aquest moment tant especial que estem vivint com empresa, com a societat i com a persones.

N’han sortit uns quaranta posts i de ben segur que se’n podrien fer moltíssims més. Tots tenim anècdotes divertides per recordar igual com moments més difícils que omplirien pàgines i més pàgines.

A partir d’ara, però, i amb el vostre permís, els posts que es publicaran no estaran tots relacionats amb Delsys. Alguns potser si, d’altres ja no. De fet, ja se n’ha colat algun de “foraster” 🙂 El repte segueix endavant, sens dubte. Mentre duri l’estat d’alarma això no s’aturarà.

Sapigueu que aqui és casa vostra i que qualsevol proposta que arribi serà ben acollida.

Espero que el que llegiu d’ara en endavant també us faci companyia.

Osito Luck

41 dies de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Del fang en fem muralles, còdols, dels mots, i al cap de tantes maltempsades, de tants i tants estralls, dins totes les orelles que saben escoltar hi ressona ben viva la gran remor del mar. Miquel Martí i Pol

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: