confinament,  Cullerades del Confinament

19. Un Àngel lletissó

Cullerades del confinament

En un racó del món on tenia nas tothom… s’estava coent una classe de llenguatge i mecànica nivell Pro entre tots els habitants del Regne. Un dels grans cuiners del Regne es va posar la toga de professor i estava tot concentrat escrivint a la pissarra . Mireu mireu…

Dit i fet , el professsor va procedir a comentar…. però…

Aviat va haver d’aturar la classe. Es va aixecar un guirigall impressionant. Algun@s no entenien res, els altres van quedar-se amb els ulls oberts de bat a bat pensant… “com pot ser que jo no ho hagués sabut fer ? “. Altres li donaven la raó o proponien millores. Dubtes, propostes, tothom hi deia la seva.

El professor ,tot tranquil, anava pas a pas i argumentant amb tota la lògica cada una de les seves paraules.

El guirigall es va acabar i va donar lloc a aplaudiments. Qui no entenia res ara ja ho entén tot. Qui tenia un problema ara ja no el té. Tots els dubtes resolts, propostes acceptades, proves realitzades.

És que és així. Segur, tranquil, lògic. Bo. Molt bo. Crack entre els cracks. Gràcies.

19 dies de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: