confinament,  Desescalada

50. Mare

El Dia de la mare s’hauria de celebrar cada dia. Jo no sé si ho expresso prou bé però cada dia el meu cor homenatja la meva mare. Potser és en format whatsapp, potser és en format Mamaaaaaaaaaaa! o potser és en format pensament sense manifestació de cap mena.

La meva mare és especial. Com la teva. Tant si està entre nosaltres com si és el nostre Àngel de la Guarda. Una mare sempre és una mare des del primer fins a l’últim dels nostres dies, no només dels seus.

Una mare és un cor gegant, un “tot anirà bé “, però dels de veritat de la bona, un “que bonic, moltes gràcies” per lleig que sigui. La mare sempre té respostes de consol, sempre és la més dolça en els consells, la més pacient , la més sàbia i mai no li fa mal res.

La meva és la millor de totes. Com la teva.

Repeteixo una frase que vaig utilitzar en una de les primeres cullerades del confinament: La millor manifestació sempre és la més silenciosa.

T’estimo molt mare. Trobo a faltar el nostre “estrujo”

50 dies de confinament

Deia la Mare Teresa de Calcuta: ” No podem permetre que algú s’allunyi de la nostra presència sense sentir-se millor i més feliç”

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: