Nadal 2020

El calendari d’advent d’El Caliu d’El.la

Viena

Potser inspirada en el post diari de les setmanes de confinament o potser una mica contagiada de l’esperit nadalenc que ja es respira. Potser per cap d ‘aquestes raons o per totes dues. El cas és que he pensat que seria bona idea fer un post diari des d’ara fins Nadal per anar construïnt, poc a poc, el peassebre.

Cada dia descobriré una peça del meu pessebre i alguna història que s’hi amagui al darrera.

Si us aveniu a seguir els posts, veureu que hi ha peces de tota mena: de plàstic, de fang, de fusta… algunes de grans i altres molt petites. Totes acabaran formant part d’un pessebre atípic, del tot desproporcionat, sense cap sentit estètic. Res d’això no és important. El que importa és el que signifiquen, el que expliquen i els bons records que tornen sempre que les miro.

Benvinguts, passeu passeu, que de les peces també en farem caliu.

Cuidem-nos molt tots.

Deia Josephine Dodge, “Recorda, aquest mes de desembre, que l’amor pesa más que l’or”

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: