Blog

Dies de sucre

Els dies de sucre són aquells en els que a taula hi tenim panellets, pastissos i magdalenes per endolcir el nostre ànim. El sucre ens dóna calor, companyia, motius de celebració o una simple excusa per passar una bona estona.

També són dies de sucre aquells dies fràgils en què sembla que tot cau, com un castell de sorra a la platja quan una ventada o una simple puntada de preu el desfà i no podem fer res per evitar-ho.

No podem fer res? Si, si que podem. Podem intentar preservar-lo. Aleshores el resultat sempre estarà bé. Ho entens ? Fer tot el possible farà que el castell no caigui mai. Encara que sembli que s’hagi ensorrat.

Diu Sara Kay: Aquest món està fet de sucre. Pot esfondrar-se fàcilment, però no tinguis por de treure la llengua i assaborir-lo.(…) no hi ha res més bonic que la manera com l’oceà es resisteix a deixar de besar la costa, per molt que n’és allunyada constantment.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: