confinament,  Cullerades del Confinament

11. A la cuina del Regne

Cullerades del confinament

A la cuina del Regne hi treballa molta gent. Imagineu el tràfec que porta una cuina el dia que hi arriben els nous ingredients que venen del Laboratori. ( Algun dia uns explicaré com hi arriben, però això mereix una història a part. )

La cuina sempre està a punt per preparar els plats que demanden tants i tants comensals. Per allà hi volta sempre la Princesa Mireia que és la que controla que tothom estigui al seu lloc i tingui tot el que faci falta perquè els menús surtin perfectes.

El Cavaller de les Galetes, l’Estudiant i tots els altre cuiners controlen tots els focs i decoren tots els plats. De mica en mica els coneixerem a tots.

Ja que parlem de cuiners, avui coneixem a la Jèssica, la cuinera més jove de la colla. La que transcriu les receptes per tal que tots els cuiners sàpiguen què menjaran els clients i com. És tan bona als fogons que ens ha conquerit a tots. Silenciosa, calmada, elegant i intel·ligent, ens té a tots el cor robat.

No, no pensis que només escriu receptes. També cuina, serveix als comensals, fa demostracions culinàries amb la mama Magda i col·labora amb tots els habitants del regne. Ets una gran companya.

Onzè dia de confinament.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: