Blog

Tenim una estufa

A la feina. Sota la taula. Un calefactor que envia aire calent a les nostres cames.

El que fa aquest aparell és que no tinguem ganes d’aixecar-nos de la taula, perquè a quatre passes del calefactor, fora de la “gàbia” on estem recollides, hi ha la sala gran que és molt freda. Si, a més, la porta del Moll està oberta a l’espera d’un camió que vingui a recollir mercaderia, aleshores el fred es multiplica perquè ens entra l’aire del carrer.

La nostra estufa és velleta però fa bé la seva feina. Mereix un post, i tant que sí.

Cuidem-nos molt tots. Amb escalfor.

Deia Albert Einstein: ” Quan un home s’asseu amb una noia bonica durant una hora, li sembla que ha passat només un minut. Però si el deixes que s’assegui durant un minut sobre una estufa i li semblarà que ha passat al menys una hora. La Relativitat és això “

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

2 comentaris

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: