Covid-19

En aquest apartat no hi ha un diari íntim ni tampoc un diari del confinament. Tan sols escric per distreure’ ns tots, si això és possible, durant tota aquesta etapa de confinament i estat d’alarma per la pandemia provocada pel Covid-19.

Tot va començar un dia de teletreball. Parlava amb unes companyes i sense ni adonar-me’n li vaig escriure un mini conte a una d’elles. Després un altre per l’altra companya i així va sorgir la idea. Escriuria un petit conte o quatre ratlles per cada un dels companys de feina per fer-los un petit homenatge i fer més passables aquells primers dies. Tots els posts estan a Cullerades del Confinament.

Després calia seguir amb el repte i escriure cada dia mentre durés el confinament. Aquests posts estan a Confinament segona etapa.

La resta de posts estan a Desescalada. Fins que arribi la nova normalitat.

Si d’aquí a uns anys volguéssiu revisar tots aquests posts no trobarieu informació sobre com he viscut aquesta etapa, quines coses he fet, com ho ha viscut la meva família… només veureu que cada dia he escrit alguna cosa i moltes vegades semblarà que no tenen sentit ni connexió.

Només buscant entre línies trobareu el diari que no estic escrivint.

A %d bloguers els agrada això: