Blog

Acompanyada

Aquest és un bon moment. Estic al carrer, envoltada de molta gent. Gent que està fent sobretaula a les terrassetes dels restaurants, estirant el dinar que han començat fa ben bé unes quatre hores. Gent que està passejant. Un nen jugant al futbol amb una pilota de plàstic i un adult que li fa de porter calçat amb xancletes. Una dona fent puntades de mitja donant forma a un jersei blau cel.

Jo estic asseguda en una cadira com si fos una directora de cinema, amb el portàtil a la falda, decidint que aquest és un bon moment.

Eps! acaba de passar una noia amb una garrafa d’aigua buida en una mà i una corretja a l’altra mà. Lligat a la corretja hi va un gosset pelut i tranquil. Els segueix un nen llepant un gelat de pal de color xocolata.

L’aixeta de la font està oberta. La noia de la garrafa torna a passar, ara en direcció contrària. Camina una mica més feixuga que abans. El braç on porta la garrafa està més a prop del terra que l’altra braç. El nen del gelat fa glops a l’aigua que surt de l’aixeta, amb força punteria s’ha de reconèixer, i el gos busca el seu espai amb la llengua, a veure si encapça unes quantes gotes i es refresca la gola.

L’adult de les xancletes està suant i esbufega. El nen no pot parar de riure, marca tants gols com xuts li dóna a la pilota.

Aquest és un bon moment.

Algú va dir: “La imaginació és una lleugera manipulació de la realitat”

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

8 comentaris

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: