Blog

40.320 peces – Felicitats Mare

La meva mare és un crack en moltes coses. És una gran cuinera i “repostera”. És molt bona amb les agulles de ganxet i mitja. I també és una especialista en puzzles. El meu germà i la meva cunyada li van regalar fa pocs mesos, el que era, fins aquell moment, el puzzle més gran de tots. Més de quaranta mil peces de temàtica Disney.

Quan estigui acabat, que algun dia ho estarà, ocuparà tant d’espai que a casa no hi cabrà. Hem mirat totes les parets i no n’hi ha cap que sigui prou ampla i llarga i sense obstacles que el pugui encabir. Només hem trobat una paret exterior, al passadís al costat de l’escala, on es podria posar. Però un puzzle a l’aire lliure no és massa bona idea 🙂

Mentrestant, la mare, en estones lliures que té, se’n va a la cara nord de la casa i com aquell que res va col·locant peces. Alguns dies es frustra perquè no en troba cap per encaixar. Altres dies està contenta perquè en col·loca cinquanta de cop, o troba aquella que fa dies que busca. Dels deu fragments en el que està dividit aquest puzzle gegant, ja en té un de gairebé acabat. Al principi hi participàvem tots. Ara l’està fent ella tota sola. A veure si ens expulsem la mandra i ens hi posem una mica tots.

De moment , la Bella i la Bèstia ja baixen amb elegància les escales del Palau. El proper, segons ens diu la mare, serà en Bambi. Ja en tenim ganes! Segur que en Bambi està en alguna d’aquestes bosses:

Avui que és el teu aniversari Mare, vull felicitar-te per ser tan bona. Bona mare, bona germana, bona àvia, bona amiga, bona persona. T’estimem tots molt i molt. Avui som afortunats perquè podrem celebrar aquest dia tots junts.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

%d bloggers like this: