Cullerades del Confinament

33. Un inventor molt especial

Cullerades del confinament

Vet aquí que una vegada, pels voltants del Regne hi vivia un inventor. Recordeu l’inventor Potts de Chitty Chitty Bang Bang? Doncs el nostre amic R és millor encara.

Sempre que al nostre petit Regne de Delsys ens falta muntar una taula, endollar un projector al sostre, cargolar potes, posar rodes a les cadires, el que sigui, en Rafa sempre és a punt per ajudar-nos.

També ens ajuda durant el confinament. Veieu la imatge ? Feia falta instal.lar a casa una impressora per provar etiquetes. Ara bé, la bobina que teníem era massa gran per posar-la dins la màquina, així que el nostre inventor, amb cara pensativa i un posat molt concentrat es va quedar una estona palplantat davant la impressora fins que se li va encendre la bombeta.

Es va amagar a la seva cambra secreta i poc després en sortí amb la carcassa d’un calaix vell, una ampolla d’aigua de Delsys, un “sargent” un cinturó d’eines.

Al cap de poca estona ja havia muntat un artilugi digne de ser patentat. La bobina gira bé , les etiquetes rulen perfectament i tot funciona.

Gràcies pels teus invents i per tota l’ajuda que ens has brindat sempre. Ets molt generòs amb tot el Regne i amb mi encara més.

33 dies de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Tot és perfecte i just dins el seu àmbit. Miquel Martí i Pol

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: