Cullerades del Confinament

32. El trovador “Intelligence”

Cullerades del confinament

Eus aqui que una vegada, al nostre petit Regne garrotxí hi va arribar un cavaller errant. D’aquells que volten pel món amb la motxilla a l’esquena a l’aguait de totes les aventures que la vida li posi per davant.

En un descans dels seus viatges va arribar al nostre Regne i ens va aportar coneixement. Amb la col·laboració dels companys ens ha ensenyat com es pot mostrar la informació. Ara que n’anem tant saturats i que a voltes pensem que és millor tenir poca informació i bona que no pas un bon cabaçat de retalls que de ben poc serveixen.

Així que , poc a poc, el Cavaller Errant ha anat cosint els menú, les cartes i els experiments de laboratori i els ha anat confluint en els Informes Business Intelligence. Un inmillorable manera de poder veure la gran, enorme, gegantesca feina que fa tota la població del Regne de Delsys.

32 dies de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Com tornaria a les tardes de calma i de conversa per mantenir-me sempre expectant, al caire de mil projectes” M.Martí i Pol

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: