confinament,  Cullerades del Confinament

39. Que les roses no faltin

Cullerades del confinament

De la Carme

Donat que demà és la diada de Sant Jordi i no podrem sortir a passejar per les rambles mirant llibres i escollint roses de tota mena, he pensat que seria bonic compartir una iniciativa que ens va fer arribar la nostra companya Rosalia.

de la Gemma, en David i en Jan

La iniciativa té origen en el Cavaller de la Cuirassa Rovellada ( No, no és un cavaller del nostre Regne però és un conegut de tots 🙂 ) .

De la Glòria

La seva proposta consisteix en dibuixar una rosa sobre qualsevol material ( paper, tela, roba, fusta, … ) el que sigui que tinguem per casa i exposar-la al balcó durant el dia de demà per mostrar, cito paraules textuals del Cavaller, “que la diada es dins del nostre cor i l’ajornament és una circumstància. Ha de servir també d’homenatge a tots aquells que es deixen la pell, mai millor dit, per la nostra salut. Un virus no ens pot deixar sense la nostra rosa de Sant Jordi”

Del Trovador Intelligence

Què us sembla la proposta? La solidaritat, la creativitat i totes les idees per fer més fàcil i entretingut aquest confinament sempre són i han de ser ben rebudes.

De la Princesa Mireia

Igual com el dia de la Mona, qui vulgui aportar la seva rosa, amb molt de gust la posarem per aqui.

39 dies de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Miquel Martí i Pol

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: