Cullerades del Confinament

28. Un dissabte més que no és com tots

Cullerades del confinament

Contes del confinament

Vet aquí que en aquell temps que de la palla en feien fems… en vam aprendre que ara, en els temps del segle vint-i-u, de la palla en podem fer fems o la podem convertir en or, en teatre, en aplaudiments, en conferències, circ, lectura, converses, series , pel·lícules i mil coses més. Sense sortir de casa.

Potser tenim l’agenda buida. Sense un dinar amb la colla o la familia, sense un cap de setmana de turisme rural o una escapada low cost a una capital europea. Potser no jugarem a futbol ni participarem en el festival de patinatge. Però pujarem i baixarem escales com si ens hi anés la vida. Així ens mantenim en forma. I farem circuits d’obtstacles dins de casa, farem petar la xerrada amb els veïns amb els que compartim el pati interior de l’edifici. Ens saludarem a crits entre balcons. Ens donarem ànims i ens coneixerem.

Hem après que tot allò que fins ara feiem fora de casa també ho podem fer sense sortir. Som capaços de viatjar a qualsevol punta del mon, ens trobem per jugar i fer el cafè amb amics que estan a kilòmetres de distancia. Tot, tot, tot ho podem fer sense sortir de casa. I el que és més important de tot és que d’aquesta manera ens ajudem els uns als altres. Ens protegim i ens cuidem.

Estem aprenent a ser solidaris de veritat.

28 dies de confinament. Quan poguem sortir… ho petarem

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: