confinament,  Confinament segona etapa

44. Canvis

Des que va començar el confinament fins al dia d’avui, casa nostra ha sofert petites transformacions que a simple vista no es noten però ho estan canviant tot.

Les dues habitacions del fons s’han adaptat per al teletreball. Per això, el silló que hi havia a l’habitació 1 s’ha col·locat a l’habitació 2. La tauleta de nit de l’habitació 2 s’ha col·locat a l’habitació 1 i serveix de suport per a la impressora. La còmoda de l’habitació 1 ara està al distribuïdor que hi ha entre les dues habitacions. La taula vella de la cuina que estava al garatge ara és l’escriptori de l’habitació 1. Les cadires que hi havia al distribuïdor ara s’han mogut de lloc i una d’elles ha anat a parar al cuarto de la rentadora, una altra a l’habitació 1. La guitarra que estava al distribuïdor ara està a l’habitació 1 també, igual com la tauleta amb l’invent de la impressora petita. Fins i tot la palmera ha canviat de lloc. D’estar a la cantonada dreta del distribuïdor ara està a la cantonada esquerra. Sembla que li agrada, perquè creix més de pressa que mai.

Per posar la còmoda al distribuïdor hem hagut de treure l’escriptori blanc i el banc de fusta que estava ja tot força trencat. Al lloc del banc hi hem posat una banqueta petita i blanca amb cistellets que teniem a l’habitació principal ( ja parlo com els germans Scott) i allà n’hi hem posat un de nou.

Com que ara fem servir la cuina molt més que abans, hem col·locat uns petits penjadors per draps que abans no teniem. A més a més, a l’estanteria on hi havia les tasses d’Starbucks ara hi hem posat les càpsules de cafè i les tasses, platets i culleres. Just a sota, sobre l’encimera al costat de l’aigüera, ara hi ha la cafetera. El rellotge de paret l’hem posat a la sala, a la paret de la tele i al seu lloc hi hem posat un petit quadre que abans estava al distribuïdor. A la cuina hi hem posat un rellotge de sobretaula.

El garatge té un armari nou i els vells estan desmuntats, tot està molt endreçat i esperant poder llençar tots els “trastos” que s’han acumulat fent neteja.

Ah si, la catifa que hi havia a l’habitació 1 ara està a l’habitació principal…

M’he marejat 😀 Podria seguir explicant canvis, perquè encara n’hi ha hagut més, però segur que ja tenim rodesa de cap 🙂 Prefereixo no rellegir ni corregir res del que acabo d’escriure!

44 dies de confinament

#lectura #confinament

Diu Murakami: Tots vivim en una espècie de gàbia, la que suposa ser un mateix “

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: