confinament,  Desescalada

60. Hauser i el seu violoncel

Parlar de Hauser és parlar de violoncel; de música de qualitat; de sensibilitat; de calma; de passió per la música. Parlar de Hauser és parlar del descobriment que Elton John va fer fa uns anys qua va pujar als seus escenaris a dos joves croats prodigiosos del violoncel que s’atrevien a fer versions de peces com l’Smooth Criminal de Michael Jackson. Van ser capaços de treure la pols a un instrument que només podiem veure en orquestes de cambra i sinfòniques i a sales de concerts amb un públic bastant reduït.

Passats els anys el duo ha pres camins separats i un d’ells, Stjepan Hauser segueix interpretant els clàssics dedicats al txelo. Mesos enrere vam aconseguir entrades per assistir a un concert que tenia programat pel festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols aquest estiu. Tot apunta a que no es celebrarà el concert. No importa. L’escoltem des de casa en els directes que ofereix de tant en tant. Els seus “Alone Together”.

En aquestes setmanes de confinament la música és una molt bona companyia.

60 dies de confinament. Desescalant. Salut per tothom.

Deia Kurt Cobain: ” La música és sinónim de llibertat, de tocar el que vulguis i com vulguis, sempre que sigui bo i tingui passió, que la música sigui l’aliment de l’amor. “

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: