Blog

Conte acabat

Deu fer cosa d’un parell de mesos vaig començar a escriure un conte pel meu nebot. Els que em llegiu habitualment ( per cert, moltes gràcies per estar aqui ) potser ho recordeu. Ho explicava aqui.

Doncs bé, ja l’he acabat del tot. El text enllestit, els dibuixos pintats i l’he fet enquadernar com si fos un àlbum de fotografies. No ho he rebut encara, així que no tinc clar com quedarà, però només per la il·lusió que em fa ja sé que serà bonic!

Si el resultat és prou acceptable, aquest serà el regal de Nadal que el petit rebrà a casa nostra. Després, publicaré aqui el text. A veure què us sembla!

Ha estat un mini projecte que he fet amb moltes ganes. Quan he de pensar en un regal per fer sempre intento regalar moments o coses que no es puguin comprar en una botiga i prou. M’agrada que tinguin un toc personal, quelcom que ho faci una mica especial.

Ara em toca pensar en el calendari d’advent. Tinc una tirallonga de vint-i-quatre mitjons de Nadal, cada un amb un número i lligats entre ells amb un fil blanc. Dins de cada mitjó hi poso sempre un petit regalet i un missatge. També per en Jan. A vegades el missatge és un simple desig, una frase bonica; en altres mitjons hi troba sempre una invitació a esmorzar a casa nostra, o un repte en el que hagi de participar algun familiar. D’aquesta manera, el petit té un entreteniment cada dia i de rebot els familiars reben una trucada sorpresa o una visita especial, canten i es disfressen junts i ves a saber quantes coses més.

Em sembla que el calendari d’aquest any tindrà temàtica Harry Potter. M’hi posaré aviat.

Deia Tolkien: ” Si donéssim al menjar, a l’alegria i a les cançons més valor que a l’or, aquest seria sens dubte un món més feliç”

Cuidem-nos molt tots.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: