Nadal 2020

10. Els camells presumits

Dubai

Petits, colorits i sobretot, presumits. Aquests camells se les hauran amb els Reis Mags. Ja els tenim a tots tres ben equipats amb les seves millors gales. A punt per acompanyar als Reis al nostre pessebre. Ja hem vist, i anirem veient, que hi ha tot un equip de gent i recursos per portar els regals a totes les cases: el camió dels regals, el Ren que segur que espera al Pare Noel, i qui sap què o qui més.

Els nostres camells venen de Dubai, un dels set Emirats que conformen els Emirats Àrabs Units. Dubai és una ciutat coneguda pels seus luxes i per la seva arquitectura ultramoderna i , deixeu-me dir , ultra competitiva i ultra artificial. Construïda enmig del desert, amb illes artificials, pistes d’esquí i zoològics dins dels centres comercials… Excentricitat en estat pur.

Dubai

Quina calor. Cuidem-nos molt tots.

Deia Gustave Flauvert “La meva amistat és com els camells. Quan es posa en marxa ja no hi ha manera d’aturar-la”

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: