Blog

Volem que les notes surtin bé

Avui és el primer dia en tres mesos que surto de Catalunya. El viatge ha durat unes cinc hores en cotxe i els últims seixanta-cinc quilòmetres han estat plens de corves. El desplaçament és per feina i comparteixo aquesta “aventura” amb dos bons companys.

Tenim per davant uns quants dies de rellotge sense broques. Tot quedarà recompensat quan, en acabada la setmana, poguem marxar d’aqui contents i satisfets per la feina feta. Al nostre Houston particular hi tenim un equip de gent que ens ajudarà a assolir l’objectiu.

Com que estic inquieta per unes misterioses incidències que ens han estat sortint sobre la marxa aquesta tarda, he volgut fer més proves abans d’apagar la llum i descansar.

Per sentir-me més acompanyada estic escoltant música clàssica: Chopin, Beethoven, Liszt, Debussy… Partitures interpretades per un doctor en física que té un canal a Youtube i ahir va penjar un vídeo d’uns quaranta minuts tocant el piano. La música, ben escollida, m’ajuda a concentrar-me més.

Així que ara, després de fer les proves ( que han sortit bé ), i després d’escriure aquestes ratlles, de ben segur que dormiré com un tronc.

Demà serà un altre dia i el començarem amb bon peu. Com segueixi ja ens ho trobarem pel camí 🙂

Bona nit i bon dia a tothom.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: