confinament,  Cullerades del Confinament

34. De tant en tant un bon dinar de Princeses

Cullerades del confinament

Eus aqui que una vegada i tot sovint, les Princeses es reunien per dinar. Un dinar ràpid, per desconnectar i tornar a connectar. Per fer-la petar i disfrutar una estona de les amigues més que de les companyes.

Hem provat tots o gairebé tots els restaurants de la contrada. Alguns ens agraden més que altres i repetim, d’altres els provem i ja no hi tornem. D’anècdotes en trobaríem un munt. Des del dinar en què ens hi va acompanyar el nét de la Rosalia, fins al dinar amb les nostres mares, passant per tots els dinars de tuppers compartits al pati de la Marboleny o a la sala gran els dies que plou.

A vegades hem coincidit i unit taules amb el que està al Capdamunt de Tot, amb l’Arquitecte Reial, amb L’Amic que tot ho sap vendre i amb el Cavaller de les Galetes… Tots som companys i plegats es dina millor.

He de confessar que ho trobo a faltar.

Ara que estem tancats a casa i fem tants pastissos, se’ns va ocòrrer fer un dinar compartit la propera vegada que ens poguem reunir.

Alguna cosa ja està canviant.

Miquel Martí i Pol

34 dies de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

2 comentaris

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: