confinament,  Cullerades del Confinament

23. El laboratori complet

Cullerades del confinament

Ara si que ja els coneixem a tots. El laboratori màgic fa més màgia que mai. El més jove de la colla és també dels més espavilats. A vegades fa de germà gran. A vegades li toca ser el petit. Ara que ja hi són tots, no ens oblidem del seu Husky que s’ajunta amb la colla de gossos que volta pel jardí alegrement.

Creatiu i emprenedor, té empenta per estona i a més dona la sensació que no hi ha res que l’espanta. Això és bo!

Us imagineu quina familia formen tots els del laboratori? Avui, que fa un sol que peta ( tot dependrà de quin dia ho llegeixis ) , el laboratori està d’enhorabona perquè la release 2.85 ja és a taula.

Dia 23 de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: