Desescalada

78. L’ hamaca

Diu l’Enciclopèdia Catalana que una hamaca és una xarxa que, suspesa horitzontalment pels seus dos extrems en dos arbres, estaques, etc., serveix com a llit, gronxador, etc.

L’hamaca que tenim al pati de casa jo la defineixo amb una sola paraula : Oasi

Quan m’hi poso dins em puc gronxolar, puc estar-hi asseguda o estirada sense tocar cap superfície sòlida. Em sento flotar i em relaxa molt. Puc compartir-la o tenir-la per mi tota sola. A l’hamaca hi he jugat, hi he dormit, hi he llegit i hi he passat estones sense fer res de res. Tan sols deixar que el temps passi sense menar-li la pressa.

Rafa, aquesta hamaca va ser idea teva i és de les millors que has tingut mai. Tu que sempre tens idees de bomber i fas invents de tota mena, amb aquesta hamaca la vas clavar de ple. Que gran que ets!

Per cert, com que ara escric d’ahir per avui, he de dir que he descansat molt a la nit, que m’ha anat molt bé trobar-me amb la Magda, que he fet feineta a gust, que el sol que aquest matí es posava tonto ara surt sense por i que em sento contenta.

Encara amb moltes enyorances però sempre mirant endavant.

78 dies desescalant a mig gas. Amb molt de compte.

Diu Albert Espinosa: ” Dormir sense por. Despertar sense angoixa “

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: