Nadal 2020

Les Mum’s canten amb el cor per la Marató de TV3

Mum's per la Marató
La Cançó d’en Jan per la Marató de TV3

Fa uns dies us explicava en aquest post, LLegint i cantant, que, per col·laborar amb la Marató de TV3, la Gemma ( la meva cunyada i mare d’en Jan ) organitza una cantada de Nadales per recaptar fons per la Marató. Ja fa cinc anys que ho organitza i el grup ja té nom propi: les Mum’s, en homenatge a les seves components, que en la seva majoria son mares i fills/es molt solidaries a qui els agrada cantar.

Les Mum’s és un grup del tot amateur , al qual m’hi vaig incorporar l’any passat. El grup es reuneix un sol cop a l’any per col·laborar amb la Marató i respira entusiasme, voluntat, ganes i moltíssima il·lusió.

Aquest any, degut a la situació pandèmica que estem vivint, la cantada de Nadales no es pot fer. Però això no ha frenat al grup. Amb la Gemma al capdavant i amb la col·laboració desinteressada de terceres persones, hem gravat un vídeo amb una cançó inèdita. Un muntatge que parteix de gravacions fetes amb els móbils des de casa.  El vídeo s’ha publicat aqui:

PER FER DONATIUS A LA MARATÓ DE TV3: https://www.migranodearena.org/reto/les-mum-s-d-en-bas-canten-amb-el-cor-per-la-marato

La cançó escollida és ” La Cançó d’en Jan” .

No cal que digui, però dic, que m’enorgulleix moltíssim que s’escollís aquesta cançó. Quan la vaig escriure no vaig pensar mai que algun dia sortiria del calaix. No vaig pensar mai que podria servir per recaptar fons per una causa solidària i no vaig pensar mai que el meu nebot la cantaria i la sabria tocar al piano. Gemma… milions de gràcies. Jan, una abraçada molt forta.

Les companyes de Mum’s van rebre la cançó amb molt d’amor des del primer dia i hi han treballat amb moltes ganes. Des d’aqui em trec el barret, noies, perquè no tothom faria el que heu fet vosaltres i amb tantes ganes.

En especial cal destacar l’esforç i dedicació de l’Anna, l’Alba i la Gemma que han fet el muntatge del vídeo i l’adaptació, els arranjaments i la interpretació al piano. Gràcies a la resta de companyes ( totes, totes, totes ), també a la Jana, la Sira i en Jan, i a les terceres persones que han col·laborat, per totes les gestions i hores de feina que a simple vista no s’aprecien.

Gràcies a totes les nostres famílies per sentir-nos assajant a tota hora i per ajudar-nos a gravar els vídeos.

Per acabar, i en un discret lloc, com sé que t’agrada, t’agraeixo Paco, en nom de totes i en el meu personal, la teva aportació. Paco, no només vas ser el meu professor de guitarra, has estat i ets també el meu mestre i amic.

Com sempre, cuidem-nos molt tots. De tot cor. Cantant.

Diu la cançó d’en Jan : ” Viu sense por. Mira endavant. Estima i recorda a ritme de vals “

Per fer donatius per la Marató de TV3: https://www.migranodearena.org/reto/les-mum-s-d-en-bas-canten-amb-el-cor-per-la-marato

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: