confinament,  Desescalada

82. Quan les bruixes es pentinen…

… surten Arcs de Sant Marti.

Com diu la cançò: ” Plou i fa sol, les bruixes es pentinen”. I quan surt el sol després de ploure de ben segur que ens trobarem amb un Arc de Sant Martí com el d’aquesta fotografia feta des del pati de casa. Aquest de la foto és com el que els nens i nenes de totes les escoles han dibuixat per difondre el missatge que “Tot Anirà Bé”.

Ara que ja hem ben entrat al mes de juny i l’estiu està a la cantonada penso en la primavera que hem tingut. No tot han estat pluges grises. Abril i Maig també ens han donat sol i Arcs de Sant Martí. Ho dic una mica tirant de memòria i d’algunes fotografies, perquè a estones tinc la sensació que fa molt de temps que va ser Abril i que el Maig ha passat sense adonar-me que estavem en un altre mes.

Em preocupa igual com a en Joaquin Sabina quan deia allò de “Quien nos ha robado el mes de Abril?” , jo hi afegiria : Qui ens ha robat el mes de maig? Entre confinaments i desescalades el calendari s’ha desgavellat i jo ja no sé ni com hem passat aquests mesos. El que sí que sé és que el meu arbre ha crescut molt, ha florit i està preciós. Les balconades del meu carrer també estan espectaculars. Això vol dir que, encara que no me n’hagi adonat massa, la primavera si que ha fet i està fent la seva feina.

Potser m’hauria de preguntar perquè els mesos han passat i no me n’he adonat? On era jo? On tenia el cap? M’he oblidat de disfrutar de les petites coses i de viure cada dia com si fos l’últim?

82 dies. Desescalant. Salut per tothom. Siguem prudents.

Deia Miquel Martí i Pol: ” Cada gota de rosada té son Arc de San Martí”

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: