confinament,  Cullerades del Confinament

12. Q pai

Cullerades del confinament

Ahir coneixiem a la més jove dels cuiners , avui coneixem el més veterà. Simpàtic, intel·ligent, culte, bon company… Tal que así. Ni més ni menys. En sintonia amb tot el Regne, i tant. Un crack entre els cracks.

Al cuiner Raúl el tenim passejant pel jardí, entre petúnies, gardènies, geranis, tortugues, elefants, vaques i robots. Que el jardí del Regne és molt especial.

El nostre cuiner d’avui és un home de ciutat que sempre s’ha sentit més còmode entre l’asfalt que enmig de les boires de les muntanyes. Però quan surt a fer un petit descans al jardí s’hi sent a gust.

En Raúl és, de tots els cuiners, el més acostumat a les videoconferències, al teletreball i les rondes de “saludos”. Sempre posa bona cara a tot i sempre té alguna cosa a dir. Sap de tot i més. Creieu-me si dic que és capaç de fer el menú sencer amb els ulls tancats i sense errors. I amb la “prima” enganxada a la orella!

Raúl, que te enrollas como una persiana pero nos reímos mucho contigo. Te lo dicen Raulina, Gerania, Gardenia y todas las Floresitas de nuestro Reino.

12 dies de confinament.

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: