conte

Les aventures d’en Jan i la Trufa ( V )

Ja hem arribat a l’hangar! Baixo de la bicicleta i l’amago darrere una pedra molt gran. Necessitarem la bicicleta per tornar a casa quan acabi la Gran Missió.

De seguida que veig que no hi ha ningú rondant per l’hangar m’arranco a córrer i pujo a la grua on hi ha la càpsula del coet. M’enfilo per una porta petita on els astronautes i guarden les seves coses i la trufa i jo ens hi entaforem amb el temps just.

De seguida notem com alguna cosa trontolla sota nostre. La grua ja es mou! Amb la tremolor noto que em cau la carta del Pare Noel de la meva butxaca. No he tingut temps de portar-la a la bústia. Estic trist però recordo com l’àvia sempre m’explica que si vull dir-li alguna cosa al Pare Noel, el que puc fer és resar. Com que tenim moltes hores de viatge, ho intentaré.

A veure si em sent i em porta regals!

La Trufa i jo estàvem tant cansats que ens vam quedar ben adormits fins que un soroll molt fort ens ha despertat. Sento una forta pressió sobre el meu cos. Miro per la finestra i veig que el coet ja s’ha enlairat!

Avi, ja venim!

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

%d bloggers like this: