conte

Les aventures d’en Jan i la Trufa ( IV)

Ha arribat el gran dia!

Quan ja és ben bé de nit , deixo una carta pels pares sobre el llit perquè sàpiguen on anem la Trufa i jo.

Em poso la carta pel Pare Noel a la butxaca i la gossa i jo sortim per la finestra de la meva habitació. Tot i que porto el pijama de franel·la, les dents em peten de fred. Anem corrents fins al taller i allà ens vestim a corre-cuita. Primer un vestit de neoprè. A sobre, el pijama, els mitjons, el casc i els guants d’esquiar.

Ja ho tenim tot a punt. Poso la Trufa a la cistella de la bicicleta i marxem. Quan començo a pedalar em desequilibro una mica però és que és de nit i no m’hi veig gaire. La Trufa rondina una mica però te molta paciència. A vegades la bici no frena bé i em fa caure, però sempre em torno a aixecar.

Passem pel bosc dels Ocells Blaus seguint el Camí dels Planetes. Al final d’aquest camí hi ha l’hangar on hi ha la grua que portarà el coet fins a la plataforma.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: