conte

Les aventures d’en Jan i la Trufa ( VII )

-Saps què avi? JA SÉ ANAR EN BICI SENSE LES RODES DE SUPORT! Ja sóc un nen gran, com tu volies. Gràcies per ensenyar-me’n!

… … …

Atenció, els astronautes que es passegen per la lluna ja tornen cap al coet. Em sembla que no m’han vist. La Trufa s’ha quedat a dins del coet perquè no porta casc ni pantalla. Me’n vaig de seguida amb ella. Entro dins el coet i tanco la porta.

M’haurà sentit l’avi?

Estic tant cansat que m’adormo de seguida. Després del que em semblen un munt d’hores, em desperto amb molta gana. Menjo galetes i en dóno a la Trufa. L’aigua de la cantimplora ja s’acaba. Quan faig una mossegada a la última galeta sento com si em donéssin una empenta molt forta..

La Trufa es posa a lladrar. Per la finestra veiem com ens acostem a la Terra a tota velocitat donant moltes i moltes voltes.

M’estic marejant. Em sembla que em desmaiaré.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Un comentari

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: