Blog

Segon Sant Jordi

Rosa de Sant Jordi

Després d’un dia llarg i pesat he descobert que avui és el meu segon aniversari. Quan he acabat de treballar i he obert el whatsapp he vist un munt de missatges que m’han alegrat el vespre. El grup de la meva família estava plegat de felicitacions!

No recordava que avui els llibres i les roses han sigut els protagonistes del dia, així que, després de veure un vídeo del meu nebot jugant amb la Trufa, una preciosa i peluda gosseta que acaba d’adoptar, he llegit com el meu cosí i , després d’ ell, tota la família, em felicitaven pel meu aniversari. La Júlia també m’ha enviat més missatges de felicitacions i jo , com no, ben contenta. L’Anna ha posat uns fantasmes molt divertits i ens ha fet veure a tots que estem ben “tronats” 🙂 I que sigui per molts anys, penso jo.

El meu aniversari ( ara segur que ja ho heu endevinat ) és el vint-i-tres d’abril i , de cap de les maneres m’imaginava que avui tindria més felicitacions i també la rosa, que en Rafa ha anat a collir al jardinet de la veïna ( suposem que amb el seu permís 😉 )

Gestos com aquests, que són ben petits i senzills fan més efecte que la més potent de les medicines.

Demà o dissabte aniré a buscar el llibre, que avui no he tingut temps. Ara penso en l’entrada d’en Ricard d’aquesta tarda, que diu que ha anat sense expectatives a veure les parades de llibres. Tinc curiositat per saber quin o quins haurà trobat.

Alguna recomanació?

Familia: Gràcies a tots! Felicitats a tots els Jordi 🙂 i a tothom, que cada dia és especial i únic i els hauriem de celebrar tots.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

2 comentaris

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: