conte

Les aventures d’en Jan i la Trufa ( III )

El segon dia de preparatius vaig buscar la motxilla d’anar de campament. Li havia de posar totes les coses que necessito pel viatge.

El vestit de neoprè m’anirà molt bé perquè quan me’l poso no tinc ni fred ni calor. El casc de la bicicleta també em farà falta. Els astronautes porten casc! Al meu casc hi he enganxat, amb cinta aïllant, la pantalla que feia servi l’avi per soldar. Així estaré més protegit!

També poso dins la motxilla els mitjons de llana i les botes d’aigua. Ah! I els guants d’anar a esquiar i la cantimplora. Deixaré per l’últim dia les galetes i el pinso per la Trufa. També penso en ella!

El tercer dia dels preparatius vaig posar dins la motxilla el meu megàfon. Abans l’havia provat per saber si funcionava bé. Vaig engegar l’interruptor i vaig cridar a la Trufa. Quin ensurt que es va endur la gossa! Es va posar a saltar i donar voltes sobre si mateixa i ho va rebregat tot de tant esverada com estava.

Ara ja falta només un dia per a la Gran Missió i ja hi ha dins la motxilla les galetes i el pinso. Només em faltarà acabar d’escriure la carta al Pare Noel. No fos cas que , entre que vaig i vinc de la lluna, m’oblidi d’algun regal!

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: