confinament,  Cullerades del Confinament

25. Les Princeses també són Bombers

Cullerades del confinament

Des del Regne arriba un reclam: “Que les Princeses també fan de “Bomberes” i apaguen tota mena de focs! Que consti en Acta. “

Vet aqui que cada dia veiem, des del nostre Regne, petits volcans que fumegen. Alguns fumegen tant que cal espantar el fum.

A voltes ho fem amb tot l’equipament reglamentari, a voltes ho fem amb el cor. Això vol dir que ho donem tot, encara que no tinguem casc ni mànega, encara que ens hagin tallat l’aigua.

El millor de tot és que sempre els focs s’apaguen. Tenim un equip de Prínceps i Princeses que tenen Superpoders. Princesa Mireia, el reconeixement va per tu. BOMBERO JEFA. T’admirem i et respectem. Ets bona i molt valenta.

Permete’m que faci extensible el reconeixement sobretot a les Princeses de l’habitació fosca ( Adminstració ). Sempre hi son tot i que sembla que no es veuen. Feu-me cas. Hi son i sort en tenim.

També ho fem extensible als Cavallers de la cuina, als Científics del laboratori, als Cavallers del Taller. A l’Arquitecte Reial, a l’AMIC i a la MAMA de tots. A l’Estudiant i al del Capdamunt de tot. A tots, tots.

A tots els que feu de bombers moltes vegades. Bona feina. Bon equip.

25 dies de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa

” L’ordre és bellesa i és el dòcil refugi de l’esperança. L’atzar , tal volta, per creure en les grans calmes i els grans desordres”. M Martí I Pol “Haikus en temps de guerra “

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

%d bloggers like this: