confinament,  Cullerades del Confinament

15. Autoconeixement

Cullerades del confinament

Focalitzat a objectius, competitiu, optimitzador, realitzador, amb poder de convicció. Totes aquestes són algunes de les qualitats que defineixen la professionalitat d’un altre dels científics del nostre laboratori màgic. Creatiu, ordenat i disciplinat. Únic. Quants adjectius més li podriem donar encara?

Al jardí del nostre Regne, per on hi sol passejar el cuiner Raúl, o a on el Cavaller de les Galetes hi passeja el gos, hi tenim una enorme Olivera que es veu des del Laboratori Màgic on treballa el nostre company.

Imagineu-vos-la: Un arbre fort, gruixut, ben arrelat que viu molts i molts anys. Considerat per molts un arbre sagrat que simbolitza la pau i la victòria. Per aquesta raó els guanyadors dels jocs olímpics de la Grècia clàssica així com els guerrers que guanyaven batalles rebien com a trofeu corones i rams d’Olivera.

Company, ets com la Olivera del nostre Jardí.

15 dies de confinament

#delsys #contes #confinament #joemquedoacasa


No som res més, afirmo, que un adminicle rar de la natura. Miquel Martí i Pol.

Benvinguts, passeu passeu, que de les lletres en farem caliu.

Deixa un comentari si et ve de gust

A %d bloguers els agrada això: